Työtehtävät

Palvelut

Connect

Kaikki lemmikille saman katon alta!

Haluamme helpottaa lemmikinomistajien arkea ja vuodesta 2019 alkaen myymälöidemme yhteyteen on avattu erilaisia hyvinvointipalveluita.

Tammiston myymälän yhteydessä toimii eläinlääkäri, jonka toiminnan painopisteenä on ennaltaehkäisevä terveydenhuolto. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. pentuetarkastukset, rokotukset, sirutukset sekä pienten ihosairauksien hoito. Kesällä 2020 on myös suunnitteilla ruokintaneuvonnan lisääminen palvelukonseptiimme.

Raision myymälän palvelukonseptiin kuuluu turkinhoitopalvelut sekä koirahieronta. Asiantuntevat trimmaajamme tarjoavat laajat turkinhoitopalvelut koiran ehdoilla.

 

Oletko itsenäinen ammatinharjoittaja?

Toimitiloissamme voit työskennellä myös itsenäisenä ammatinharjoittajana. Tammistosta ja Raisiosta löytyy monitoimitila, joka muuntuu moneksi. Hoitohuoneessa voi päivän aikana toimia monia yrittäjiä sovituin aikatauluin.

Yksilölliset sopimukset takaavat sinulle yrittäjän vapauden ja saat itse suunnitella aikataulusi. Mikäli olet koulutettu eläinalan osaaja, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Meille töihin?

Peten tiimissä pääset kehittämään itseäsi sekä osaamistasi. Tiimimme perusta on taitavat ammattilaiset, jotka omalla osa-alueellaan tarjoavat yritykselle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa. 

Henkilökuntaamme ja asiakkaitamme yhdistää samat mielenkiinnon kohteet –haluamme tarjota lemmikeille laadukkaat tuotteet ja palvelut niiden hyvinvoinnin tukemiseksi.

Sähkötie 2-6
01510 Vantaa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Pirkkala

Kauppakeskus Veska
33950 Pirkkala Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Raisio

Itäniityntie 14
21280 Raisio Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta